PODHALAŃSKI SERWIS INFORMACYJNY Podhalański Serwis Informacyjny WATRA

Zakopane

Zaproszenia

Walne Zebranie Sprawozdawczo Wyborcze PERiI Oddział Rejonowy w Zakopanem

Czwartek, 4 kwietnia 2013 r.
Autor: AKS

Walne Zebranie Sprawozdawczo Wyborcze PERiI Oddział Rejonowy w ZakopanemPrezydium Zarządu Polskiego Związku Emerytów Rencistów i Inwalidów Oddziału Rejonowego w Zakopanem informuje, że w dniu 4 kwietnia o godzinie 15.00, a w drugim terminie o godzinie 15.15 odbędzie się Walne Zebranie Sprawozdawczo Wyborcze w Sali obrad Urzędu Miasta Zakopane przy ul. Kościuszki 13.

Planowany porządek obrad:

1. Otwarcie zebrania – powitanie,
  2. Wybór przewodniczącego zebrania i sekretarza,
  3. Wybór komisji,
  4. Głosowanie o przeprowadzeniu jawnego głosowania,
  5. Sprawozdanie z działalności Związku za lata 2008 – 2012 ,
  6. Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej,
  7. Udzielenie absolutorium ustępującego Zarządu,
  8. Wybory:

a). Zarządu,

b). Komisji Rewizyjnej,

c). Delegata na Zjazd Okręgowy,

9. Wolne wnioski,
10. Podjęcie Uchwał,
11. Zakończenie.

Przewodnicząca PZERiI
Maria Czernik

Zobacz w naszym sklepie:
  • Torebka filcowa XIIITorebka filcowa XIIITorebka filcowa z haftowanym ludowym motywem (haft maszynowy). Zamykana na zamek błyskawiczny. Środek z czerwonej podszewki, z kieszenią boczną i smyczą. Szerokość ok...
    160 zł
  • Naszyjnik "Kropla miodu"Naszyjnik "Kropla miodu"Naszyjnik z nieregularnych koralików  - Koral, oraz kilku koralików z bursztynu. Jako przekładki małe rureczki - Koral. Obwód 50 cm.
    85 zł
  • Flakon szklany IVFlakon szklany IVOkrągły falkon szklany z ludowym motywem malowanym ręcznie. Wymiary: wysokość 13,5 cm, średnica 18 cm (średnica podstawy 13,5 cm)
    90 zł