PODHALAŃSKI SERWIS INFORMACYJNY Podhalański Serwis Informacyjny WATRA

Zakopane

Zaproszenia

Walne Zebranie Sprawozdawczo Wyborcze PERiI Oddział Rejonowy w Zakopanem

Czwartek, 4 kwietnia 2013 r.
Autor: AKS

Walne Zebranie Sprawozdawczo Wyborcze PERiI Oddział Rejonowy w ZakopanemPrezydium Zarządu Polskiego Związku Emerytów Rencistów i Inwalidów Oddziału Rejonowego w Zakopanem informuje, że w dniu 4 kwietnia o godzinie 15.00, a w drugim terminie o godzinie 15.15 odbędzie się Walne Zebranie Sprawozdawczo Wyborcze w Sali obrad Urzędu Miasta Zakopane przy ul. Kościuszki 13.

Planowany porządek obrad:

1. Otwarcie zebrania – powitanie,
  2. Wybór przewodniczącego zebrania i sekretarza,
  3. Wybór komisji,
  4. Głosowanie o przeprowadzeniu jawnego głosowania,
  5. Sprawozdanie z działalności Związku za lata 2008 – 2012 ,
  6. Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej,
  7. Udzielenie absolutorium ustępującego Zarządu,
  8. Wybory:

a). Zarządu,

b). Komisji Rewizyjnej,

c). Delegata na Zjazd Okręgowy,

9. Wolne wnioski,
10. Podjęcie Uchwał,
11. Zakończenie.

Przewodnicząca PZERiI
Maria Czernik

Zobacz w naszym sklepie:
  • Bransoletka PurpurosaBransoletka PurpurosaBransoletka Purpurosa Obw. - 19 cm. Materiały: Jadeit, Marmur (kula), Piryt, Onyks, Srebro. Biżuteria zaprojektowana i wykonana przez Elżbietę Krzemińską-Owczarz.
    65 zł
  • Torebka filcowa XITorebka filcowa XITorebka filcowa z haftowanym ludowym motywem (haft maszynowy). Zamykana na zamek błyskawiczny. Środek z czarnej podszewki, z kieszenią boczną i smyczą. UWAGA - dodatkowo...
    160 zł
  • Spinka góralska XSpinka góralska XMetalowa, mała spinka góralska w kolorze srebrnym z wizerunkiem jelonka w kolorze złotym. Ręcznie wykonana. Szerokość 5 cm, długość (z przekolacem) 14,5 cm.
    140 zł